svētdiena, 2013. gada 29. decembris

OHO horoskops 2014.gadam

Inspirējoties no Hameleones ieteikuma, es domīgi vēros savā mentālajā pērno Jāņu ozolu vainagā, rimti pavirpināju pirkstos dzīvsudraba lodīti no pagājušā gadsimta termometra un vērsu skatu zvaigznēs, kas,  neko nenojaušot, mirdzēja kaut kur aiz mākoņiem. Providence, Sakārnītis un Trīs Zemes jumtu turošie truši uz manu mēmo jautājumu atbildēja...netieši un nekonkrēti. Es novērsu savu skatu no zvaigznēm un piesēdos pie vietējā miesta kartes. Es saliku zvaigznāju ceļus un komētu neceļus. Izpētīju ciltskokus un sētnieka puķudobes. Pakoķetēju ar matemātiskiem aprēķiniem, ezotēriskām formulām un pacilāju Kama Sutru. Un, lūk, man rokās ir nākotne, kuru tūlīt pat darīšu zināmu Tev, ohuja pasažieri, un lai Sakārnītis mums visiem ir žēlīgs!

Kā zināms nākamais ir Zirga gads un arī OHO portālā tas iezviegs vecas vēsmas jaunos iemauktos. Kāds iejās, kāds izjās, kāds nojāsies un kādu apjās. Ir gaidāms svaigas gaļas pieplūdums un VCP nemieri. Pieredzes Apmaiņas sadaļā parādīsies jauni eksperti, bet dažs labs vecais aktīvists saņems mūža banu, kas atsevišķos gadījumos nozīmēs laulātā drauga (vai draudzenes) nogrieztu skābekli. Foto Albūmos un Foto Vērtēšanā vēl vairāk aktivizēsies vecie kleperi, kas izmanīgi centīsies pievērst sev jauno ķēvju uzmanību. Tas ir saistīts ar paaudžu maiņu, pareizāk sakot vecmēbeļu krīzes izraisīto "pēdējā brīža piedāvājuma efektu". Tiesa, pārāk labi viņiem tas neizdosies. Tāpēc tiks dibinātas vairākas jaunas Interešu Grupas dubļu cīņām ar pretējā dzimuma istabu iekārtām. Dzīvajā Dzejā valdīs zināms panīkums, kas atkal jau saistīts ar vispārējo paaudžu maiņas krīzi. Iespējams, ka panīkuma kulminācija vainagosies ar konkursu  "kurš izdomās labāko atskaņu vārdu salikumam - pakaļa resna". Sadaļa Sarakste turpinās aktīvas cīņas ar pašizdomātiem troļļiem, īstiem troļļiem un troļļiem pēc izsaukuma. Zirga gads gan nesīs jaunumus leksikā un apses mieti tiks nomainīti pret jaudīgākiem ieročiem, piemēram, sudraba lodēm un veselīgu iepļaukāšanu ar nātres lapām. Dienasgrāmatu sadaļu gaida apkaunojoši daudz literāru inspirāciju no pasažieriem, kuri šajā gadā saņems pakava nospiedumu uz intīmām vietām. Zirga gads Dienasgrāmatu lasītājam liks priecāties pat par jūtūbes cienītājiem, jo tikai mūzikā varēs glābties no vārdus uzmutuļojošajām purva krācēm.

Un nu pievērsīsimies OHO  pasažieru gaitām 2014. gadā pēc horoskopa zīmēm. Tomēr tas nebūs tik banāli, kā ierasts. Tātad, manu mazo draudziņ, pievērs uzmanību arī tam, kādā mēnesī esi izveidojis savu ohuja profilu.
Sākam!

Mežāzis - Zirgāzis
Mežāžus Zirgs lutinās. Īpaši ziemā. Jūs bļitkosiet uz velna paraušanu un arī šo to vērtīgu noķersiet. Pat ja gaidītās kristāla kurpītes vietā pieķeras veca galoša, neskrieniet spiegdami uz atkritumu tvertni. Poētiski izsakoties. Iespējams konkrētā galoša jūs gluži nevilšus iepazīstinās ar Dzīves Laimi...vai vismaz labu mehāniķi jūsu karietei.

Tagad precīzāk, ņemot vērā arī jūsu otro dzimšanas brīdi - dzimšana kā ohuja pasažierim.
Janvāra Zirgāžiem ziema būs trauksmaina, kā rezultātā pavasarī iespējams, ka aizies mīļotais (-tā)...iespējams ka pavisam, iespējams, ka uz citu portālu, kas  ir vēl briesmīgāk. Tomēr jau rudenī Zirgāži pievērsīsies sumo cīņai un varbūt pat ne tikai virtuālai!
Februāra Zirgāžus šis gads mazliet garlaikos. Jūs nomainīsiet vairākas reizes savas profila bildes. Īpaši zvaigznes jums iesaka izpildīt "selfijus" tērptiem ādas jaciņās, krokodilādas zābaciņos, ar cigāriem zobos. Daudzas Zirgāžu meitenes vasarā papildinās savus fotoalbūmus ar atklātām atvaļinājuma bildēm. Savukārt puiši publicēs attēlus pārsvarā turot kaut ko starp kājām - riteni, motociklu, slotu vai lineālu.
Marta Zirgāži visu gadu leposies ar savām mākslinieciskajām izpausmēm. Vienalga vai tās būtu tortes, tamborētas sedziņas vai gleznas. Jā, atsevišķi Zirgāži pat gūs milzīgus panākumus un viņu mākslas darbs atdusēsies Luvrā, bet pats mākslinieks dižosies Foto albūmā ar bildi : "Es un mana balva -  Van Goga auss Pikaso dāvanu maisiņā".
Aprīļa Zirgāži vairāk turēs rūpi nevis par iepazīšanos, bet biznesu. Ja jūs redzēsiet pārdošanas sadaļā sludinājumu, ka vairumā tiek pārdoti prezervatīvi - ziniet, ka pārdevējs ir Zirgāzis. Pie tam iekrītot uz šo piedāvājumu, jūs saņemsiet nepiepūstus gaisa baloniņus.
Arī Maija Zirgāži gribēs piepelnīties. Būdami visnotaļ žīdi dvēselē, viņiem bizness ies no rokas. Pamatā, dodoties atvaļinājumā, viņi par labu samaksu pārdos interesentam savu piezīmju grāmatiņu ar visām žubītēm vai žubīšiem un to kontaktiem, kā arī atslēgvārdiem, kas var atkausēt konkrētā personāža sirdi.
Jūnija Zirgāži vienmēr ir bijuši veselīga dzīvesveida piekritēji.Tomēr iepriekšējā OHO pieredze liecina, ka kaut kas tomēr ir jāmaina. Un gudrs Zirgāzis arī mainīs - piemēram, ciagun pret ārstniecisko vingrošanu Baldones dūņās. Savukārt, sevi interesējošā dzimuma pasažieri Jūnija Zirgāzis sāks vilināt ar hamburgeriem salātlapu vietā.
Jūlija Zirgāžiem zvaigznes silti iesaka pieteikties spēlē  "Aprecēt miljonāru", jo šis nav viņu gads OHO ārēs. Ja noskatītajam sirdsāķītim ir mašīna, tad tikai veļas mašīna. Ja sirdsāķīte sola kotletes un minetu, tad kotletēs būs mineta centrālais tēls. Esiet piesardzīgi. Īpaši pavasarī. Labāk uzrunājiet tikai pasažierus ar rekomendācijas vēstulēm.
Augusta Zirgāži vēlēsies pacelt savu statistikas reitingu, tāpēc vasarā sāks apmeklēt sporta klubus. Tomēr zvaigznes rekomendē neaizrauties, jo savādāk varat attapties Latvijas Armijas rindās vai pasaules čempionātā vieglatlētikā.
Septembra Zirgāžus šogad dzīve uzdzīs kokā. Poētiski izsakoties. Nesatraucieties - jums tur patiks. Jūs nevilšus būsiet liecinieks daudzām intrigām. Varēsiet to izmantos savā labā un varbūt par kļūt par kādas sadaļas moderatoru.
Oktobra Zirgāži pievērsīsies sevis pilnveidošanai. Aktīvās meklēšanās starplaikos viņi dibinās domubiedru grupas, piemēram, acteku dialekta apgūšanai vai indiāņu figūriņu apmaiņai. Iespējams, ka aizraušanās rezultātā, izveidos arī savu profilu kādā analogā ārvalstu iepazīšanās saitā, lai iegūtu kādu pārīti dzīvu acteku vai indiāņu kolekcijas papildināšanai. 
Ar draudzības uzturēšanu ārvalsts saitos aizrausies arī Novembra Zirgāži. Neskatoties uz to, ka arī dzimtajā portālā gūs neapstrīdamu piekrišanu no pielūdzēju puses, Zirgāži lūgs pazīstamos tālbraucējus šoferus, kas dodas reisos Ape - Jaungvineja, lai pa ceļam pārvadā kurdu bēgļus. Tiesa, kurdu piepešā invāzija vietējā portālā OHO saimniekiem liks nervozi raustīt plakstiņus. Bet - neuzbrūkiet nikiem! (c)
Decembra Zirgāžus šis gads mulsinās. Šķitīs, ka laime ir tik tuvu, kā Slīteres purvos pazudis ziloņu ganāmpulks. Tomēr nezināmu iemeslu dēļ Decembra Zirgāzis šajā gadā biežāk iepazīsies uz ielas nekā OHO.


Ūdensvīrs - Ūdenszirgs.
Oho-HO un pudele ruma! Tā īsumā varētu raksturot Ūdensvīrus Zirga gadā. Poētiski izsakoties, kā vienmēr. Nekas Ūdenvīriem nebūs par grūtu. Neviens albūms par melnbaltu. Neviens komentārs par sarežģītu. Ziemas mēneši Ūdensvīru tā izlutinās, ka pavasarī jau viņi pat neiesprings arī privātā sarakstē. "Manā gultā vai tavā? "- tas būs garākais teksts, ko Ūdensvīrs veltīs savai pasijai. Un tas nostrādās! Tomēr vasaras sākumā Ūdensvīri vairs nevarēs gulēt uz lauriem un būs jāceļas kājās un jāvelta vairāk uzmanības tam, ko ir sastrādājuši pirmajā pusgadā.. Zaudējot uzmanību, Ūdensvīrs var attapties laulātā godā par izbrīnu ne tikai sev, bet iespējams arī esošajam dzīvesbiedram. Ūdensvīriem Zirgs lūdz ievērot principu - pievaldi grožus!

Un nu, Ūdenskumeliņi,  ielūkojieties, kad esat piedzimuši kā pilntiesīgi ohujisti.

Janvāra Ūdenszirgus gaida pārmaiņas. Iespējams jūs mainīsiet tikai savu OHO lietotājvārdu. Iespējams, ka arī dzīvokļa atslēgas. Ja nevēlaties šādas izmaiņas, rūpīgi izvēlieties sarunu partnerus, PA tēmas un FA bildes. Jums ir visas iespējas maza balta rotaļu lācīša vietā nokļūt ķepās lielam grizli. Poētiski izsakoties. Tomēr pārlieku satraukties nevajag, jo vienīgā brīvība, ko jūs šogad varat zaudēt ir civilā.
Februāra Ūdenszirgs centīsies vienlaicīgi apseglot divus zirgus, sabāzt divus zaķus azotē un iesmērēt kādam sevi kā kaķi  divos maisos. Proti, jūs operēsiet ar diviem profiliem. Tas var beigties labi. Un var beigties slikti. Abos gadījumos rudenī jūs jutīsiet dīvainas trīsas, braucot garām dzemdību namam. Zvaigznes iesaka neaizrauties ar rezerves plāniem, ja nevēlaties noraidījumu no laukuma vai rezervistu soliņu.
Marta Ūdenszirgi šajā gadā visbiežāk būs sastopami Kino sadaļā un IG ķīniešu valodas pulciņā. Ar patiesu aizrautību tulkos no ķīniešu valodas kulta filmu "haŅPeŅČau" un apmeklēs karatē nodarbības Čingiznorisčaka vadībā. Aktīvs gads.
Aprīļa Ūdenszirgs ļoti iespējams, ka ziemas mēnešus centīsies atcerēties divas lietas - pirmā: kur ir nobāzis pierakstīto, bet aizmirsto jauno OHO paroli un otrā: kāds izskatās kails vīrietis vai sieviete (pēc izvēles). Bet pēc ziemas nāks pavasaris ar amnēzijas beigšanos un rimtu tekalēšanu pa randiņiem, kuru rezultātā gan jau kāds randiņu biedrs vismaz būs paņēmis līdzi foto albūmu ar aktiem.
Ja arī kādam Zirga gadā nav jāiespringst ar meklējumiem, tad tas ir Maija Ūdenszirgs. Tieši viņš būs tas, ko nozvejos tikko viņš parādīsies tiešsaistē. Iespējams, ka pat ne vietējais, bet ārvalsts pasažieris. Maija Ūdenszirgs mierīgi varēs izvērtēt vai ēsma ir gana laba, ķērājs gana ņemams un māt piekrītoši vai pamāt ardievas...līdz nākamajai pieslēgšanās reizei, kad atkal taps uzrunāts. 
Jūnija Ūdenszirgiem ir jābūt īpaši vērīgiem OHO pavadītajās naktīs. Jūsu laiks ir pēc desmitiem vakarā un līdz trijiem no rīta. Tieši tad ierakstieties vakara plānos, pētiet onlainā esošo pasažieru sastāvu, aplūkojiet anketas. Izbrīvējiet laiku, lai atrastos pie interneta Līgo naktī! Ļoti iespējams, ka ar šajā mistiskajā naktī ieraudzīto tēlu jūs sagaidīsiet 2015.gadu.
Imidža maiņa neliks mieru Jūlija Ūdenszirgiem. Vairāki Ūdenzirgi nolems ataudzēt ūsas. Arī sievietes. Arī atriebīgos nolūkos, lai esošais gultas partneris pat caur visām savām muguras spalvām sajūt jūsu ūsu kaitinošo kutināšanu. Ja ūsas jau ir Ūdenszirga rota, tad apsvērsiet domu ielikt tajās dredus. 
Augusta Ūdenszirgiem gads aizauļos ātri un nesāpīgi. Interneta pieslēgums nepievils. Darba devējs joprojām domās, ka jūs esat nolīcis pār svarīgu projektu nevis "taisat actiņas" interneta zaķim vai medniekam. Tiesa, var gadīties sīkas ķibeles. Neatstājiet atvērtu savu iemīļoto portālu un nerakstiet ohuja pasažieriem ar nikiem a ļa "BOSS", "Priekshnieciite" vai "Tavs Barotaajs". Tas var izrādīties jūsu priekšnieks...jūsu māte vai jūsu laulātais draugs.
Arī Septembra Ūdenszirgus mazliet nodarbinās karjeras traucējošie efekti pilntiesīgai dzīvei portālā. Tomēr, ja vēlaties izkalpoties no celtnieka par brigadieri un nēsāt oranžu darba tērpu un tam pieskaņotu zilu ķiverīti ar zelta maliņām un, ja gribat, lai no jūsu kabatas vairs nevīd ārā "Stoļičnaja", bet gan "LB" - laiku pa laikam izslēdziet internetu un panēsājiet pāris ķieģeļus. Poētiski izsakoties.
Oktobra Ūdenszirgi nīks. Nīks ziemā, nīks pavasarī. Viņus visi garlaikos. PA nerullē. FA - nerullē. PK - nekas nenotiek. DG - vispār otstojs. Lai arī pēc inerces Ūdenszirgi katru dienu ielūkosies OHO, pat aizstaigās uz pāris randiņiem, pat saņems pāris banus teju vai visās sadaļās, viņiem būs garlaicīgi. Īstā jautrība būs gada otrajā pusē, kad Oktobra Ūdenszirgs tiks zirgā un viss, kas līdz šim garlaikoja liksies pieminēšanas vērts savos memuāros. 
Novembra Ūdenszirgi negaidīti pat priekš sevis aizrausies ar "Cosmopoliten" lasīšanu. Pakāpeniski tas pāraugs atkarībā. Tikai tad, kad aprīlī Ūdenszirgs attapsies piketējot pie redakcijas durvīm un pieprasot maija numuru, viņš atgūsies un pārējo gadu rātni nelīdīs ārā no dzimtā portāla un tikai laiku pa laikam dienasgrāmatu sadaļā ievietotie ieraksti, kas radušies iedvesmojoties no žurnāla, liecinās, ka atkarība ir bijusi. 
Ja tu esi Decembra Ūdenszirgs, tad Zirga gadu vari sagaidīt bez raizēm. Arī paies tas bez raizēm. Bez raizēm Ūdenszirgam. Blakne ir tāda, ka Decembra Ūdenszirga harmoniskā auļošana atstās aiz sevis čupiņu virtuāli salauztu siržu un izdzēstu profilu. Uzmanieties no Decembra Ūdenszirga, pārējās zīmes!


Apbruņojieties ar pacietību - turpinājumā sekos Zivjzirgi, Zirgauni un Vēršzirgi. Rīt. Ja zvaigznes pareizi nostāsies.












Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru