otrdiena, 2013. gada 31. decembris

OHO horoskops 2014.gadam _ 4


Jaunavas - Jaunzirgi

Jaunavas šogad auļos visiem pa priekšu. Te šeit – te atpakaļ nākotnē. Novatori un Skolotāji (pēc aicinājuma nevis profesijas) – tādas Zirga gadā būs Jaunavas. Tikai Jaunava spēs izrunāt ārā no meža punduri un padarīt to par milzi. Un tikai Jaunava spēs apskriet zaķi un saprast lapsu. Poētiski izsakoties. Ja esat saņēmis Jaunavas atsaucību un akceptu saviem projektiem – skaitiet, ka pats Sakārnītis jūs ir svētījis. Zvaigznes te var tikai dot padomu Jaunavām – padomāt arī par sevi.

Un nu profilam pie ragiem.

Janvāra Jaunzirgus nelabvēļi reizēm mēdz raksturot kā mazliet nūģiskus. Bet tikai ne šogad. Pirmkārt, jums ir jārēķinās ar to, ka varat saņemt spērienu pa jūtīgām vietām. Otrkārt, par nūģi Jaunzirgu varēs nosaukt tikai pilnīgs nelga. Janvāra Jaunzirgs šogad ar prieku metīsies visās iespējamās aktivitātēs...un pat pāris reizes dosies uz aklajiem randiņiem.

Februāra Jaunzirgi laiku pa laikam pie sevis kaut ko bubinās, piemēram, par zāli, kas kādreiz bija zaļāka. Tomēr Zirga gads šādu iespēju Februāra Jaunzirgam sagādās reti. Patiesībā visbiežāk viņi varēs bubināt, ka nav par ko bubināt. Tuvinieki klausīs, darbs raisīsies un PK būs pilna ar patīkamām ziņām.

Marta Jaunzirgi aizrausies ar teātra mākslu. Iespējams, ka pat nodibinās savu
Interešu grupu „Virtuālais teātris” un iestudēs paša rakstīto lugu "Mullas dzīve un ciešanas", galvenajās lomās pieaicinot PA zvaigznes.

Kādu varētu padarīt nemierīgu fakts, kāpēc Aprīļa Jaunzirgs tik bieži citē krimināllikumu.. Bet nu te jau jāsaka, kas vainīgs tas bailīgs.  Aprīļa Jaunzirgs vienkārši paplašina savu zināšanu loku...., ko lai dara ja Salavecis viņam zem eglītes nolicis tieši šo grāmatu gaidītā detektīva vietā.

Ja ar muguras smadzenēm, kāds jutīs, ka viņu nenolaižot ne acu vēro, tad tas visticamākais būs Maija Jaunzirgs. Ne aiz neģēlīga prāta. Maija Jaunzirga skatiens jau kaut kad ap pavasara sākuma piesaistīsies pie kaut kā konkrēta. Iedzimtā kautrīguma dēļ Jaunzirgs ilgu laiku bīsies nolūkoto uzrunāt...vienkārši sekos solīti solītī. Zvaigznes iesaka vismaz dzejā izteikt savas simpātijas, lai paātrinātu procesu, kad no izsekošanas varēs pāriet pie apsekošanas.

Jūnija Jaunzirgs Zirga gadā uzvedīsies kā labi apmācīts dienesta suns. Pie tam vislabāk viņš būs apguvis komandas „Dod ķepu” un „Gulēt”. Nepadomājiet uzreiz kaut ko nepiedienīgu. Kaut gan – nē. Padomājiet gan, jo, ja Jūnija Jaunzirgs šo gadu būs nolēmis pavadīt jestri, tad tas viņam arī veiksmīgi izdosies. Mierīgākie Jaunzirgi vienkārši dibinās draudzīgas attiecības un gulēs veselīgā miegā.

Jūlija Jaunzirgi pārvērtīsies par OHO naktssardzes kareivjiem. Šajā gadā viņi sevi pilnībā atklās kā pūces un sev par pārsteigumu atklās, ka naktī portālā valda pavisam cita dzīve un citi noteikumi.

Augusta Jaunzirgi gada garumā vāks tautas folkloru un veidos vārdnīcu - "Žargonismi-latviskismi. Līdz ar to paplašinot iespēju iepazīties ar tām OHO tautas masām, kuras līdz šim nebija varējuši saprast.

Ar zināmu pamatīgumu šogad izcelsies Septembra Jaunzirgi. Ja kaut ko darīs, tad darīs tik pamatīgi, ka vienai nieka atsūtītai rindiņai pastkastē, autoru izpreperēs līdz pat Ādama laikiem. Jau jums kāds jautā, kādas krāsas pastalas visvairāk patika nēsāt jūsu vecvecvectēvam, tad tas noteikti ir Septembra Jaunzirgs. Zvaigznes neiesaka atbildēt godīgi, ka nezināt. Labāk lieciet lietā iztēli un sakiet, ka sarkanas. Tā jūs gūsiet plus punktus Jaunzirga acīs.

Jūs vēl atceraties, kur Rīgā atradās planetārijs? Oktobra Jaunzirgs noteikti atceras! Vēl vairāk! Oktobra Jaunzirgs šogad bieži viesosies uz bijušā planetārija kāpnēm un sludinās augstākās Esmes apziņas lekcijas. Kurš nupat pateica, ka Jaunzirgs nojūdzies? Kļūda! Oktobra Jaunzirgam vēl nekad nav bijusi tik skaidra apziņa, kā Zirga gadā. Ja jūs velk uz garīgiem meklējumiem, jautājiet šogad pēc Oktobra Jaunzirga.

Nekas tā nenogalina, kā tas, kas cenšas mūs padarīt stiprākus. Tā domā Novembra Jaunzirgs. Tāpēc zvaigznes apspriedās un nolēma, ka Zirga gadā problēmas Novembra Jaunzirgu neapgrūtinās. Un pareizi darīja, savādāk nebūtu labi...problēmām, protams. Jo kareivīgi noskaņotais Novembra Jaunzirgs problēmām šogad var nodarīt daudz vairāk slikta, nekā tās viņam.

Decembra Jaunzirgs kā sāks smaidīt gada sākumā tā ar nenozīmīgiem pārtraukumiem darīs to visu gadu. Tāpēc, ka laimīgs un apmierināts. „Manu fotogrāfiju FA eksperti izbrāķēja? Feini! Tas labi, ka runāja!”, „Mans ieraksts DG ieguva mīnusus vairāk kā plusus? Super! Tātad ir reklāma!” , „Viņš (-a) nepaskatījās manā profilā? Lieliski! Tātad mans brīvības termiņš ir pagarināts!” ...nu, un tādā garā – tāds šogad būs Decembra Jaunzirgs.


Svari – Zirgsvari


Svari šogad drīkst izrunāties, drīkst sulīgi nolamāties un pat sadauzīt pa kādam šķīvim (tikai nenodarot miesas bojājumus sev vai citam). Zirga gadā viņiem tiks piedots viss, izņemot aukstu krāsni. Poētiski izsakoties. Svariem šogad ir pienākusi kārta, kad īpaši vajadzēs rūpēties, lai attiecību kamīnā allaž jautri sprēgā uguns. Tas attieksies kā uz ģimeni, tā draugiem un darbu. Svari ar prieku šo rūpi arī turēs un kuru, ja ne Svarus mēdz redzēsim vai katru pārdienu nākam pāri pļavai smaidot un ar malkas klēpi rokās. Atkal jau poētiski runājot. Darījums ir pavisam vienkāršs Svari dzīvei piešauj uguni un zvaigznes rada ap Svariem iekārojamākā Ērzeļa vai Ķēves auru. Iekārojama jau atkal visās frontēs. Partnera, darbinieka, radošas personības utt. Vārdu sakot, ja Svari šogad vēlas atbrīvoties no kaut kādām attiecībām, viņi var bez nožēlošanas slinkot, ja – nē...Paši saprotat – malka pati neatnesīsies.

Bet tagad apķeramies arī ap Ohujā piedzimšanas mēnesi.

Nekad neko šogad pilnmēness laikā neaizrādiet Janvāra Zirgsvaram. Tas ir pilnīgi lieki, ja vien nevēlaties uzzināt visu par sevi. Diemžēl jūs pretī dabūsiet tik daudz patiesības, ka nespēsiet panest...kaut arī Zirgsvaram tikai aizrādījāt, ka viņš taisās apsēsties uz svaigi krāsota soliņa. Visā pārējā laikā Janvāra Zirgsvari būs tikpat labdabīgi kā labi paēdušu poniji.

Par Februāra Zirgsvaru ļoti iespējams šogad nāks atklātībā pikanti sīkumi. Piemēram, attēli no iepriekšējās karjeras – dejošanas striptīzbārā. Tiesa, kad Februāra Jaunzirgs pretī liks attēlus no savas villas pie Gaujas Cēsu apkaimē, ko ir godīgi nopelnījis virpuļojot ap stieni, klačas ātri norimsies un tā vietā izveidosies gara rinda iekš Zirgsvara PK.

Dzīve Marta Zirgsvaram Zirga gadā būs kā šaha laukums un viņš tajā melnais zirdziņš. Pats neparedzamākais no visiem Zirgsvariem. Tajā brīdī, kad jūs domāsiet, ka esat atkodis, kas īsti Marta Zirgsvars ir par putnu, viņš izvilks no hūtes pāris rozā ziloņus un jums atkal vairs nekas nebūs skaidrs. Lieki teikt, ka Zirgsvaram sagādās baudu tā vazāt aiz deguna interesentus. Zvaigznes iesaka būt spītīgam un neatlaidīgam, ja esat sev noskatījis Marta Zirgsvaru. Jūs varat būt tikai ieguvējs.

Aprīļa Zirgsvaram šogad īpaši labi veiksies ar naudu. Par to parūpēsies Zirga gads, kas speciāli priekš Aprīļa Zirgsvara būs noīrējis pasta karieti ar naudas zīmēm. Zirgsvars atradīs gan eirocentus, gan santīmus, gan pa kādam cara rublim. Pat OHO pastkastē viņam ne reizi vien ielidos piedāvājumi satikties par naudu.  Nu, varbūt ievietot profilā lieltotājbildi ar mežģīņotu zeķi, aiz kuras ir aizbāzts repšiks, nav prāta darbs. Tomēr Aprīļa Zirgsvaru tas tikai uzjautrinās.

Maija Zirgsvaru skars personiska seksuāla revolūcija. Zvaigznes iesaka nobremzēt sevi jau laikus savādāk mājnieki jūs izsviedīs ārā uz ielas kopā ar visu ledusskapi. Nejautājiet kāpēc. Vienkārši padomājiet, vai jūs spētu izturēt, ka mājās kāds nepārtraukti virina saldētavu, lai tajā aplūkotu paša izgrebto kompozīciju Ādams un Ieva. Versijā -  a la veca vācu pornofilma.

Jūnija Zirgsvari atmetīs domu sagaidīt princi vai princesi un paši nolems par tādiem kļūt. Zirga gads tiks saņemts aiz iemauktiem un virzīts tā, lai nevis Jūnija Zirgsvaram kāds būtu jāgaida, bet visi gaidītu viņu. Īpaši labi tas padosies tiem, kam pamatprofesija ir elektriķi, santehniķi un algu grāmatveži.

Dīvainas aizdomas sāks nomākt Jūlija Zirgsvaru. Kārtējo reizi izkāpis ārā no gultas, izstaipījies, apmeklējis vannas istabu, ieslēdzis datoru un kopā ar kafijas tasi ielogojies ohujā, kādā brīdī viņš aizdomāsies...vai tik nav robots. Zvaigznes dod padomu – pamainiet kaut ko savā dzīvē, piemēram, dienas kārtību. Ja ierasto darbību vietā,  jūs sajaucat secību un tā rezultātā apjūkat, tad apsveicam – jūs patiešām esat robots!

Augusta Zirgsvars šajā gadā sajutīs nepārvaramu vēlmi pārbaudīt pasakas dzīvē. Piemēram, vasarā pie dīķa viņš ķers vardes un centīsies tās noskūpstīt. Apsējies sarkanu cepurīti ies pastaigās pa mežu, cerībā satikt vilku. Slinkākie vienkārši iejutīsies apburtās princeses tēlā. Būtībā nevienam šī aizraušanās netraucēs līdz tam brīdim, kad jūs nolemsiet satikties ar Augusta Zirgsvaru, jo visticamākais, ka viņu varēs atpazīt pēc tā, ka viņš būs tērpies kā krokodils Gena un ļoti cerēs, ka jūs ieradīsieties kā Čeburaška un atnesīsiet apelsīnus. Bet, ja sēdēšana centrālajā stacijā uz jumta vilcienam Rīga – Tukums un dziedāšana akordeona pavadībā jums šķiet gana vilinoša, izbaudiet!

Septembra Zirgsvari piepelnīsies ar mīlas un pateicības vēstuļu rakstīšanu. Bizness viņiem ies no rokas... tomēr būs blaknes. Arī savā pastkastē bieži vien Septembra Zirgsvars saņems paša rakstītus uzmanības apliecinājumus un pateicības vārdus. Tas liks Zirgsvaram saprast, ka OHO ir par mazu priekš viņa un daļēji biznesu pārcels uz feisbuku. Neteiksim Septembra Zirgsvaram, ka internets vispār ir nosacīti maziņš, gan pats sapratīs.

Gada sākumā Oktobra Zirgsvars izliksies, ka ir saēdies driģenes, lai kaut kā attaisnotu savas aktivitātes. Viņš paspēs būt visās sadaļās, izskraidīties pa n-tajiem randiņiem un tūdaļ pat būt mājās un apdarīt mājas soli. Nejautājiet zvaigznēm, kāpēc tā. Zvaigznes te nav pie vainas. Tieši otrādāk zvaigznes ir izdarījušas visu, lai Oktobra Zirgsvaram šis gads ir mierīgs, harmonisks un bez lieka stresa. Tā arī būs, kad beidzot Oktobra Zirgsvars izskraidīs visu lieko enerģiju.

Labiem nodomiem, kas arī taps piepildīti, būs nosēts Zirga gads Novembra Zirgsvaram. Vienīgā rekomendācija, ko kautrīgi te vēlas iebilst zvaigznes ir – sēt patiešām labus nodomus, jo Novembra Zirgsvaram starp visām labajām domām gadīsies arī pa kādai atriebīgai. Protams, var jau saprast Novembra Zirgsvaru. Nevienam nav patīkami pie katras Pieredzes apmaiņā ieliktās tēmas saņemt komentārus, kas satur diagnozi TG/AM. Zvaigznes iesaka Novembra Zirgsvaram domāt, ka tas dēļ skaudības un nomierināties.

Decembra Zirgsvaram Zirga gadā ir lemts kļūt par komētu pētnieku. Ar patiesu interesi viņš raudzīsies debesīs un teleskopā, lai brīdinātu cilvēci par kārtējo, pasaules galu nesošo, kosmosa negantnieci. Gluži nevainīga izprieca. Tomēr zvaigznes iesaka atrast arī citas sarunu tēmas bez komētām publiskajā un privātajā vidē, savādāk izpelnīsieties kādu nejauku iesauku. Bez šī sīkā iespējamā starpgadījuma, jums klāsies pavisam labi.


Skorpioni - Skorpijzirgi

Jūs jau ziniet, ka Skorpioniem ir diezgan neganta slava, vai ne? Bet tikai ne šajā Zirga gadā! Šogad Skorpioni būs miera un mīlestības nesēji numur viens, kas ne tikai nespēj tīšam nogalināt mušu uz kaimiņa plikās galvas, bet pat prot savaldīt savu dzēlīgo mēli. Nē, šogad Skorpions izpelnīsies atzinību kā daiļrīkle un godīgs ķēniņš. Poētiski izsakoties. Bet patiesi, Skorpionu nesavtīgā rīcība un pareizie vārdi īstajā brīdī liecinās paši par sevi. Arī zvaigznes nesnaudīs un Skorpions tiks godam atalgots.

Iztirzāsim mazliet sīkāk, paņemot klāt arī otras dzimšanas datumu.

Janvāra Skorpijzirgi pa gadu staigās kā tādi kārtīgi Holandes dzirnavnieki koka tupelēs. Klaudzot. Skaļi tā staigās. Ja izsakāmies ne tik poētiski, tad vienkārši Skorpijzirgu nevarēs nepamanīt. Viņš būs košs, labi saredzams un vēl labāk sadzirdams. Zirga gadā vairāk nekā citos Janvāra Skorpijzirgi iegūs draugus un atzinību. Protams, tādai slavai nāk klāt arī nelabvēļu pulciņš, bet Skopijzirgus oponenti nekad nav biedējuši.

Februāra Skorpijzirgus daudz vairāk par aktivitātēm OHO portālā interesēs aktivitātes politikā. Citiem vārdiem sakot, Februāra Skorpijzirgs šogad būs politiski aktīvs, patriotisks un nevienaldzīgs pret notiekošo valstī. Pateicoties šim nopietnajam hobijam (ja tā to var nosaukt) tikai iegūs arī ohuja sadaļas. Pasažieri varēs izglītoties un turēt arī savus īkšķus uz valsts pulsa ar Skorpijzirga starpniecību. Arī tīri privāti tā Februāra Skorpijzirgs iegūs sev intelektuāli atbilstošus sarunu biedrus.

Uz pavisam citu pusi prāts nesīsies Marta Skorpijzirgiem. Jau pašā gada sākumā viņš dosies apmeklēt Zilā Kalna Kārli un kodēsies pret Hubba Bubba košļāšanu. Nākošais solis būs lēnā un mērķtiecīga rāpšanās Bastejkalnā, lai tur nosēstos lotosa pozā un meditētu. Tas viss, protams, tiks dokumentēts un sīki apstāstīts DG sadaļā. Garlaicīgi nebūs. Vismaz Marta Skorpijzirgam noteikti – nē.

Par Aprīļa Skorpijzirgu oho tauta melsīs ļoti daudz un dikti. Daļa no tā būs patiesība, daļa no pirksta izzīsti meli. Aprīļa Skorpijzirgam tas viss būs kā zivij ūdens un viņš par to neraizēsies. Tomēr zvaigznes iesaka Skorpijzirgiem šogad rūpīgi izvēlēties  uzticības personas, jo starp tiem var gadīties kāds ar pārāk spilgtu iztēli. Savādāk šis gads priekš Aprīļa Skorpijzirga ir akceptēts kā kvalitatīvs un iedvesmojošs.

Maija Skorpijzirgs ļoti tieši uztvers sevis izdomātos pienākumus pret Zirgu, lai tas pret viņu būtu vēlīgs, dāsns un mīlošs. Vispirms jau viņš uzturā atteiksies lietot gaļu. Pēc tam arī pārdos savu, savu radu, kaimiņu un draugu mašīnas un izies ielās ar plakātiem "Par Latviju bez autoeļļām un dūmiem!". Zvaigznes jau laicīgi dara zināmu, ka nevajag tā pūlēties, Zirgam pret jums tāpat ir vislabākie nodomi.

Jūnija Skorpijzirga vēriens šogad būs patiesi karalisks. Pavisam vienkārši – zirga gadā Jūnija Skorpijzirgam piepeši pieleks kā darbojas viens no Visuma likumiem – dod un tev taps dots. Tāpēc cerībā tikt uz Āfriku, viņš pavasarī katram trako nama pacientam iedāvinās pa banānam. Arī oho viņš neskoposies ar mazām virtuālām dāvanām, kas pārsvarā būs smieklīgas kartiņas ar Āfrikas dzīvnieciņiem. Zvaigznēm nav iebildumu pret šādām aktivitātēm, tās tikai atgādina, ja Jūnija Skorpijzirgs gadījumā ir moderators kādā no sadaļām...tad bans un banāns nav viens un tas pats.

Savdabīgs personīgs apvērsums Zirga gadā sagaida Jūlija Skorpijzirgu. Vieniem tas izpaudīsies tikai ar krasu imidža maiņu virtuālajā vidē, otriem  - ar vispārēju vērtību pārskatīšanu dzīvē kā tādā. Visos gadījumos – tas nāks tikai par labu. Patiesībā šogad nozīme var būt pilnīgi visam, kas piemeklē Jūlija Skorpijzirgu. Tāpēc zvaigznes iesaka – rūpīgi vērojiet Zīmes un kļūsiet vēl izcilāks kā līdz šim.

Augusta Skorpijzirgs ir jau atmetis domu, ka var būt vēl labāk, kā ir tagad. Zirga gads neliksies mierā, kamēr nepierādīs, ka var būt vēl labāk. Zvaigznes tikai te piebilst – Mīļie, Augusta Skorpijzirgi, stāviet rāmi un ļaujieties! Vienīgais, kas šogad var patraucēt Zirgam savu plānu izpildīt ir Skorpijzirga dīdīšanās un nespēja nostāvēt uz vietas.

Neviena siena nebūs pa augstu Zirga gadā Septembra Skorpijzirgam. Jūs esat sev uzlicis augstu latiņu un domājat, ka tai neviens nepārlēks? Pacentieties piesaistīt sev Septembra Skorpijzirga uzmanību – viņš pārlēks. Tiesa, piesaistīt uzmanību nebūs viegli, jo Septembra Skorpijzirgi jau tagad ganās pietiekami leknos zālājos un viņiem nav nekādas vajadzības lēkāt.

Kas ir teicis, ka Skorpijzirgi ir nejaukākie no visām horoskopa zīmēm? Lai kurš tas arī būtu, viņš nepazīst Oktobra Skorpijzirgu. Visā galaktikā neatradīsies otra tik mīļa un labestīga radījuma, kā Oktobra Skorpijzirgs. Galvenais ir parūpēties, lai viņam ir ko ēst, ir ko darīt un ir silta gulta. Zirga gadā par to rūpēsies arī zvaigznes. Tā kā Oktobra Skorpijzirgam viss būs un bez piepūles.

Novembra Skorpijzirgs šogad būs kā strauta murdoņa, lapu čaboņa un ezīša „U-Ū” miglā. Poētisks. Un poētisks gads. Vispoētiskākais no visiem gadiem, kādi līdz šim ir skrējuši pāri nemierīgajam Novembra Skorpijzirgam. Bet pārmaiņas pēc Skorpijzirgs būs mierā ar šādu iedaļu dzīves grāmatā. Iespējams, ka pat sāks dzejot...

Decembra Skorpijzirgam nepiepildīsies tikai viena vēlme Zirga gadā. Vēlme doties apkārt pasaulei gaisa balonā, pirms tam tur iemānot visu Čipendeiļu komandu vai Pleiboja skaistules. Nepiepildīsies tikai viena iemesla dēļ – zvaigznes nespēs atrast tik lielu grozu. Ja neskaita to, Skorpijzirgam dzīve rullēs un viņš rullēs dzīvē.

 Strēlnieki – Strēlzirgi


Nez, vai jūsu padevīgajam ohostrologam vispār ir jāsaka, ka Strēlniekam Zirga gads būs lielisks? Vai tad jūs to tāpat nesaprotiet? Nē? Skaidrs, ka lielisks. Super. Veiksmīgs. Mīla, nauda un veselība – viss nāks kā pa reni, ja vien Strēlnieks to gribēs. Kāpēc? Bildītes taču esat redzējuši, nu vismaz bērnībā ilustrācijas, un ziniet, kā visbiežāk attēlo Strēlnieku. Pareizi kā Kentauru. Un kas ir Kentaurs? Pa pusei džeks, pa pusei zirgs. Tāpēc Zirgs dos visu Strēlniekam, ko vien viņš vēlas. Tikai viena sīka nianse – Strēlniekam tas jāpaprasa un Visumam jāakceptē. Bet tā kā sarunas ar Visuma Lielo Smīkli Strēlniekam padodas visnotaļ labi, tad – zvaigznes jau ir sagatavojušās strādāt šogad Strēlnieku labā ar atrotītām piedurknēm.

Un nu pieķeramies jūsu OHO mēnesim, lai, tā teikt, viss tik skaisti neliktos.

Janvāra Strēlzirgiem šogad ir gaidāmi vairāki gaišredzīgi sapņi, kā rezultātā piepeši kāds var atbrīvoties no visiem pārējiem OHO profiliem (jā, Strēlzirgiem piemīt šāds niķis) un atstāt tikai vienu. Kāda cita savukārt atbrīvosies no saviem 150 kaķiem, un pievērsīsies krokodilu audzēšanai, tādēļ meklēs spēcīgus vīriešus ūdens krātuves rakšanai. Zvaigznes atbalsta gaišredzīgo sapņu vērošanu, tomēr iesaka Zīmes lasīt pareizi.

Februāra Strēlzirgam ir visas iespējas nokļūt televizorā. Kādēļ? Tādēļ, ka tieši viņš sataustīs OHO portālā fiktīvo laulību turētāju tīklu un par to paziņos presei. Protams, ja nepieteiksies būt par laulāto personu kādam subjektam. Tīri tā...intereses pēc. Lai garlaicīgi nebūtu.

Marta Srēlzirgam pirmo pusgadu būs pirmatnējā cilvēka posms. Viņš būs ļoti dziļi iegājis savās saknēs un pirmbūtībā. Tāpēc uz randiņu ies ar vāli vai pieprasīs mamutu. Otrajā pusgadā Marta Strēlzirgs vairāk pievērsīsies renesanses laikmetam un, starp mums runājot, randiņos viņam veiksies labāk.

Aprīļa Strēlzirgs vispārējās labklājības radīto garlaicību kliedēs baleta studijā, kuru apmeklēs katru otro svētdienu. Meitenēm klāsies visai labi. Bet puišu skaistās spalvainās kājas puantēs un rozā pačkas, kas lepni būs izliktas profilā, liks šūmēties estētiskā principa cienītājiem. Bet vai Aprīļa Strēlzirgus kaut kas tāds spēj satraukt?

Arī Maija Strēlzirgam daiļās mākslas neies secen. Viņš savukārt atklās sevī snaudošu Britniju Spīrsu un pa visām sadaļām meklēs sev cienīgu menedžeri.

Jūnija Strēlzirgam Zirga gadā draud modrības zaudēšana un...neglābjama iemīlēšanās. Pie tam aklajā randiņā. Persona, ar ko viņš tiksies būs ieradusies biezā klauna grimā. Varbūt tieši tas tā piesaistīts Jūnija Strēlzirgu. Viņam patīk viss noslēpumainais. Lai nu kā ar noslēpumaino klaunu viņam vēl būs vairāki aklie randiņi, jo noņemt grima kārtu randiņbiedrs kategoriski atteiksies. Ar ko tas beigsies, būs atkarīgs no Jūnija Strēlzirga pacietības izturēt šo intrigu. Zvaigznes noslēpumaini klusē...un parāda uz rindkopu  zemāk.

Aha, uzminējāt zem klauna grima visticamāk, ka slēpjas Jūlija Strēlzirgs. Kāpēc tāda maskarāde, to jautājiet viņam. Zvaizgnes te mazgā rokas nevainībā – tas nav viņu ieteikums. Iespējams, ka Jūlija Strēlzirgam vienkārši tā sagribējās. Varbūt no sākuma pajokoja – pēc tam iepatikās. Katrā gadījumā zvaigznes tomēr atļausies sniegt padomu – ... ā, nē, neatļausies vis – šis ir labs gads Strēlzirgam un lai ko viņš arī darītu...lai dara vien.

Gribat nosūtīt vēstuli Augusta Strēlzirgam, bet neziniet, ar ko sākt? Elementāri, Zirga gadā Augusta Strēlzirga vārgā vieta būs viņa ausu ļipiņas. Pasakiet Augusta Strēlzirgam, ka nekad neesat redzējis tik ideālas ausu ļipiņas un iegūsiet, ja ne tūlītēju uzaicinājumu uz kafiju, tad brīnišķīgu sarunu biedru.

Septembra Strēlzirgs skaldīs un valdīs. Mīļi un ar labvēlību, bet skaldīs. Un ne tikai pats, bet arī citus pie darba pieliks. Šim Strēlzirgam gaidāms darbīgs gads, lai arī principā viņš varētu arī tā neiespringt, bet to zvaigznes Septembra Strēlzirgam neteiks – lai tik ņemās.

Pieklājība pāri visam! Tāds ir Oktobra Strēlzirga moto šajā gadā. Arī tad, kad ir pieklājīgi kādu pasūtījis vienu profilu tālāk, viņš neaizmirsīs novēlēt jauku dienu un paklausīgu kaķi. Varbūt pat pārāk pieklājīgi, jo atsevišķi neattapīgi personāži to var uztvert kā labvēlīgu zīmi.

Novembra Strēlzirgs nekad nav bijis tas, kas piebalso korim. Viņš ir solists un tikai. Zirga gads nebūs izņēmums. Tauta uz viņa solo labprāt pavilksies, jo Novembra Strēlzirgam piemīt valdnieka harizma. Zvaigznes gan mazliet bažījas, vai Strēlzirgs tiks galā ar savu popularitāti, bet, kamēr vien mēs neredzam Novembra Strēlzirgu liekam ziedus pie sava personiskā pieminekļa pjedestāla, neuztrauksimies.


Decembra Strēlzirgam šogad draud tikai piekušana no visādām patīkamām aktivitātēm. Viss pārējais viņa dzīvē būs salikts pa plauktiņiem un atvilktnītēm. Zvaigznes rekomendē garas pastaigas mežā un vizināšanos ķēžu karuselī, lai atgūtu spēkus un varētu vairāk laika veltīt laika patīkamajam. Bet patīkama šogad būs visa dzīve. Jā. Labi šogad būt Strēlniekam!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru