pirmdiena, 2013. gada 30. decembris

OHO horoskops 2014.gadam _ 2

Auļojam tālāk. Šajā pieslēgumā Zivjzirgi, Zirgauni un Vēršzirgi.

Zivis - Zivjzirgi

Zivis Zirga gadā triumfēs. Atsevišķās sfērās. Tajās, kurās jutīs, ka triumfs nav dienas kārtībā  – piedalīties atteiksies. Un kā nu nē. Zirgiem un Zivīm acis ir izvietotas gluži līdzīgi. Tāpēc Zirgs labvēlīgi izturēsies pret Zivju īpašo skatienu uz dzīvi. Bet skatās Zivis uz dzīvi vienlaicīgi ij pa kreisi, ij pa labi. Tamdēļ šis gads ir veiksmīgs laulību pārkāpējiem, kreisās kases turētājiem un tiem, kas piekopj dubultu dzīvesveidu. Tāpat jūs lieliski tiksiet galā, ja strādājat divos darbos vai vienkārši spēsiet apvienot darbu ar vaļasprieku, kurš iespējams šogad būs pat ienesīgs. Zivīm viss būs labi. Bet, ja jūs esat citas zīmes pārstāvis, kura mīļākais (-ā) ir dzimusi zem Zivs zvaigznes, nelolojiet lielas cerības – Zivis šis standartiņš apmierina. Mieriniet sevi ar domu, ka trešās acs Zivij parasti nav.

Un tagad Zivjzirgi ielūkojas savā profilā un konstatē mēnesi, kurā ir izveidots profils. Darīts? Lasām tālāk!

Janvāra Zivjzirgi pakāpsies pa vienu pakāpienu augstāk savās prasībās. Ja līdz šim vēlamais vecums partnerim bija, piemēram, 18-32, tad šogad nomainīsiet uz 19-33. Tas pats notiks ar pārējiem parametriem. Tāpat, ja līdz šim vēlējāties iepazīties ar „sievieti”, tad zvaigznes stingri rekomendē to nomainīt uz „ vīrieti vai sievieti”.

Februāri izveidots oho profils nozīmē Zivjzirgam šogad piedzīvot īstus kulinārus brīnumus. Lai arī ar ko neiepazītos šogad Februāra Zivjzirgs, baros viņu labi. Pat, ja tās būs norakstītas „Staburadzes” tortes.

Marta Zivjzirgiem būs mierīgs gada sākums. Ārpus virtuālā dzīve viņus aizraus mazliet vairāk kā parasti, tāpēc iespējams, ka OHO ielūkosies reti. Un pareizi darīs, jo ziemas mēnešos ap Marta Zivjzirgiem būs savijušies draudīgi mākoņi, neizlasītu vēstuļu izskatā vai nenovērtētām fotogrāfijām draugu albūmos. Tomēr jau pavasara beigās Zivjzirgi nogludinās konfliktus un atbildēs vismaz uz apsveikumiem Jaunajā gadā.

Ja Aprīļa Zivjzirgu sievietes līdz šim savā profila bildē nebija redzamas 17gadsimta galma dāmas kleitā ar mazliet no kleitapakšas vīdošu rozā tīkliņzeķi, tad Zirga gads ir īstais brīdis, kad to izdarīt! Jau gada sākumā! Vīriešiem zvaigznes rekomendē izstādīt sevi melnos bokseršortos, rokās turot kādu pūkainu zvēriņu.

Maija Zivjzirgiem šis gads šķitīs pārāk koncentrēts. Šķitīs, ka visi ir koncentrējušies uz viņu. Nevienas sarunas nebūs jautras, ja tajās nebūs Maija Zivjzirga, neviens attēls pieklājīgs bez Zivjzirga. Maija Zivjzirgs nespēs būt visur, tāpēc var palikt īgns. Zvaigznes rekomendē Zivjzirgam pie kafijas tomēr pieliet ūdeni un varbūt mazliet atšķaidīt ar pienu, lai mazinātu koncentrāciju. Poētiski izsakoties.

Jūnija Zivjzirgiem nepalīdzēs pat tas, ka katra acs savā pusē. Viņi visur redzēs tikai vienu. Sarkstot un bālējot viņi skatīsies uz profilu bildēm onlainā. Izmisīgos tempos ies garām banānu, gurķu un vāveru kastēm lielveikalos. Pavasarī, kad attapsies, ka pagalma ceriņu krūmu ir apgriezuši kaila vīrieša (vai sievietes) formā un šobrīd no Vecrīgas ielās nozagtā bruģa izkaļ kaut ko līdzīgu lapām anatomijas grāmatā, Zivjzirgi sapratīs, ka ir Problēma. Zvaigznes silti iesaka krišanas izmisumā vietā nomainīt profilā iepazīšanās statusu no „iepazīties nevēlas” un „vēlos iepazīties ar ...” un apgūt Vakara Plāna tabulu. Vai arī citroni! Ēdiet daudz citronus!

Jūlija Zivjzirgi pa šo gadu auļos tā it kā viņiem mugurā sēdētu pats kungs un ķēniņš. Turklāt jās viņi kā karā. Rūpīgi izvairoties no pretī raidītām Amoru bultām, virsū braucošiem tankiem un kājnieku mīnām. Ja arī kaut kas liks Jūlija Zivirgam apstāties, tad tikai kāds vērtīgs priekšmets vai simpātisks naidnieks, ko paņemt gūstā.

Ja neskaita to, ka Augusta Zivjzirgiem gada vidū kāds randiņa partneris sacels neslavu par iešķaudīšanu labākā pilsētas restorāna smalkākajā vīnā, tad viņiem klāsies ļoti labi. Protams, pirms tam. Un pēc tam, kad ohuja pasažieri jau būs veiksmīgi aizmirsuši Augusta Zivjzirga kāzusu, kas būs ticis izplatīts pa visām sadaļām, ieskaitot Dzīvo dzeju.

Jā, par to, ka Augusta zīmes biedra nekulturālā uzvedība aizmirsīsies diezgan ātri, parūpēsies Septembra Zivjzirgs. Tikai debesu ponijiem vien ir zināms, kāpēc Septembra Zivjzirgs izdomās atzīmēt savu OHO dzimšanas dienu, uzrīkojot publisku tusiņu ar pieaicinātu fotogrāfu, Privātās Dzīves korespondenti un pāris ielu māksliniekiem. Rezultātā par to runās līdz pat gada beigām. Īpaši tie, kas nepiedalījās. Septembra Zivjzirgs par to tikai pasmaidīs. Jo...būs uz savu tusiņu ierasties aizmirsis. Tā viņš vismaz teiks. Kuluāros runās, ka sieva (vīrs, kaķis u.c.) nelaida.

Neviena cita zīme šajā gadā nenoraidīs tik daudz miljonārus (-es) kā Oktobra Zivjzirgs. Kāpēc? Tāpēc, ka dīvainā kārtā šogad Oktobra Zivjzivīm gribēsies sēdēt meža būdiņā, audzināt bariņu bērnus, vārīt putru un adīt vilnas sedziņas kāmīšiem. Īpaši vīriešiem. Īpaši ziemā. Diemžēl, neviens OHO miljonārs ar līdzīgām dvēseles spazmām negadīsies. Tāpēc Oktobra Zivjzirgiem šis gads paies ierastajā kārtībā, samierinoties ar parastajiem diviem mīļākajiem un golfa sacensībām televizorā.

Novembra Zivjzirgs jutīs vajadzību šogad sevi iemūžināt. Mūžinās viņš sevi visos iespējamos veidos – izlejot svecēs, stāvot pie visiem sētas stabiem, ierakstot dzejā un pat nopērkot zvaigzni ar savu vārdu. Nopirktā zvaigzne tad arī parūpēsies par to, ka Novembra Zivjzirgs būs visu gadu topā. Statistikas līkne nenokritīs zemāk par vienu anketas apmeklētāju stundā un Foto Albūmi būs apsiekaloti tā, ka adminiem sāks sūdzēties apakšējie kaimiņi.

Līdz ar sniega nokušanu (jā, zvaigznes saka, ka sniegs tomēr būšot!) Decembra Zivjzirgiem sāksies dvēseles nemiers. Iespējams, ka viņiem būs pielipis kaut kas no Novembra Zivjzirgu izrādīšanās (īpaši, ja anketa ir izveidota decembra pirmajā pusē). Tāpēc ziniet, ja pavasarī centrāltirgū kāds būs aplaupījis dārzeņu nodaļu, tad rūpīgi pavērojiet Decembra Zivjzirgu profilus vai tur gadījumā nav parādījušās fotogrāfijas ar no kāpostiem izveidotu sniega vīru, kam deguna vietā ir biete, bet blakus sēž pats Zivjzirgs ar pižiku galvā un bisi zobos.



Auni - Zirgauni


Auni uzvedīsies tā it kā viņiem būtu zirgs iebadījis. Jau no paša gada sākuma viņi sajutīs pastāvīgus grūdienus, stūmienus, pendeles. Vislabākajā šīs domas izpratnē. Nebūs tādas antīkas kolonnas, kurā Auni nevēlēsies noteikti atstāt savu autogrāfu. Poētiski izsakoties. Ja jūsu pastkastē Zirga gadā ir ieradies Auns, nesteidzieties viņa ziņas izdzēst. Tās jums noderēs. Princis uz baltas ķēves nav nekas, salīdzinot ar Aunu Zirga gadā. Un pat, ja jums tas neliksies nekas ievērības vērts, Auns jums par to atgādinās, kad, drūmi raucot pieri, pieprasīs savas augstības sūtītās vēstules atpakaļ, Tas īpaši būs raksturīgi Aunu sievietēm. Ja arī kaut kas šogad nebūs raksturīgs Aunam, tad tā ir gļēvulība. Auna sieviete uzdrošināsies uzrunāt pat PA seksa guru, bet Auna vīrietis vārds pa vārdam sakoļīs uz randiņu rūdītākās FA stervas.

Bet tagad pieliekam pie augstāk minētā savu OHO dzimšanas mēnesi.

Janvāra Zirgauni tieksies pēc citām pļavām. Ja Zirgauns ir no laukiem, viņš meklēs iespējas pārgulēt pilsētā. Ja viņš mīt pilsētā, tieksies pēc siena zārda jūnija naktī. Rūpīgi izvērtējiet darba un karjeras iespējas nolūkotajā miestā, jo var izrādīties, ka paliksiet tur vairāk kā vienu nakti.

Februāra Zirgauniem lielākais grūdiens būs uz tetovēšanas salona pusi. Jau uz pavasara pusi viņu foto albūmi papildināsies ar jaunām bildēm „es un mans jaunais tatū”. Ja Zirgaunam mamma, iedzimtās bailes vai cita nepārvarama vara neļaus iegūt uz savas miesas īstu tetovējumu, viņi to lieliski aizstās ar zīmējumiem ar ogli.

Ja Marta Zirgauns ir no tiem, kuri OHO ir piereģistrējušies salīdzinoši nesen, proti, atzīmēs tikai savu gada vai divu jubileju, tad viņu Zirga gadā sagaida spēja klapju nokrišana un rozā briļļu saplīšana. Marta Zirgauns saredzēs visu patiesajās krāsās un krasi mainīs līdzšinējo taktiku. Piemēram, ja līdz šim nav meklējies, tad sāks to darīt. Ja ir, tad pāries uz aktivitātēm rakstošajās sadaļās. Marta Zirgauni, kas OHO jau ir senāk ļoti iespējams, ka līdz gada beigām no portāla pazudīs. Izaugs tā teikt.

Aprīļa Zirgauns būs visvairāk „grūstītais” no visiem. Viņam vispār nebūs miera. Adrenalīna trūkums viņu var novest pat pie izmisuma pilnas rīcības. Viņš pieteiksies moderēt visas sadaļas pēc kārtas. Iespējams, ka pat aizies no ģimenes, draugiem, darba un savas jūras cūciņas, lai varētu kontrolēt pat visnenozīmīgākās kustības tīklā. Ja jūs Zirga gadā nopelnīsiet banu, tad visticamākais pie tā būs piestrādājis tieši Aprīļa Zirgauns.

 Arī Maija Zirgauni nebūs harmonijā ar sevi. Tiesa, viņu darbības lauks būs vairāk ārpus tīkla. Un tikai praktisko padomu interešu grupās mēs varēsim lasīt par to, cik lieliska Marta Zirgauna dzīve ir kļuvusi kopš viņš kastroļus un pannas nomainīja pret zāģiem, īleniem un urbjmašīnām. Vasaras sākumā ļoti iespējams, ka kāds Maija Zirgauns rīkos tematisko burziņu "Būvē pats". Nesteidzieties uz to pieteikties, jo te nav nekāda slepenā šifra  - būs patiešām jābūvē.

Lai arī kas notiktu vai nenotiktu Zirga gadā Jūnija Zirgauns vārtīsies pa virtuālo un reālo dzīvi tik pat apmierināts kā suns pa sūdiem. Poētiski izsakoties. Jau janvāra beigās Jūnija Zirgauns apņemsies ķert kaifu, lai ko tas arī nemaksātu. Un tas viņam arī lieliski izdosies, ja vien, protams, linolejs nekļūs dārgāks.

Jūlija Zirgauni būs visrāmākie no visiem Auniem. Daži pat aizklapēs uz laiku ciet savus profilus un dosies kalnos, lai nodotos apcerīgu prātojumu rakstīšanai par sevi dzīvē un dzīvi sevī.

Jūs protat mest salto, turot rokas degošu lāpu? Nē? Bet Augusta Zirgauns gan prot. Vai pratīs. Vai arī darīs to tikai alegoriski.... Vienalga tas būs gana iespaidīgi. Tā vai cita iemesla dēļ Augusta Zirgaunam būs Zirga gadā neapstrīdama piekrišana. Ja ne no citiem profesijas pārstāvjiem, tad pilnīgi noteikti no ugunsdzēsējiem.

Savukārt Septembra Zirgauns visu gadu pucēs krēpes. Viņu šis gads būs pastūmis uz frizēšanās pusi. Zirgauns izmēģinās visu, sākot no ezīša līdz pat 300 bizītēm matos, vēl pa 50 drediem katras kājas spalvās un elegantiem ilgviļņiem padusēs.  

Oktobra Zirgaunus parasti nekas nespēj izbrīnīt. Ne nesakarīgās vēstules pastkastē, ne indīgās piezīmes albūma komentāros. Tomēr šajā gadā viņus piemeklēs izbrīns vismaz trīs reizes. Pirmajā tas būs saistīts ar mēnesi no vietas PK ieripojušiem Šekspīra sonetiem no tukša un neatpazīstama profila. Otrajā reizē viņus izbrīnīs ne pa jokam ohujā nejauši atrasts paša māmiņas vai tētiņa profils. Trešajā reizē izbrīns tiks saķerts veikalā, kad kāds pusaudzis ķiķinādams nosauks Zirgaunu lietotāja vārdā un ar pirkstu rādīs uz viņu draugiem.

Novembra Zirgauni šajā gadā kļūs populāri kā labi stāstnieki. Un tas viss pateicoties bēniņos, pagrabā vai citā nepiedienīgā vietā atrastiem vecajiem padomju laika „Dadžiem”. Visu gadu Zirgauns publicēs mazliet pārveidotas humoreskas un saņems savā PK pielūdzēju vēstules.

Ar Decembra Zirgauniem notiks kaut kas dīvains. Krūšu rajonā. Piepeši atklāsies, ka viņiem ir sirds. Bet, ja ir sirds, tad ir problēmas. Tomēr Decembra Zirgauniem par to nebūtu jāraizējas. Providence un Sakārnītis jums šogad ir labvēlīgi un sirds mierīgi var pukstēt sev izvēlētajā virzienā. Jālūzt nebūs.


Vērši - Vēršzirgi

Šī nu reiz ir tā reize, kad Vēršus neviens ar sarkanu lupatu neķircinās. Ne šogad. Ne OHO. Tāpēc, ka bail būs. Precizēsim – Vērsis šogad neprasīs no dzīves vairāk kā tā spēj dot. Un arī dos tieši to, ko prasa. Piemēram, ja Vēršu sievietes pastkastē ielidos vēstule ar tekstu „parādi mitru vāveri un pupus”, tad prasītājs arī dabūs bildes ar salijušu vāveri un piena govi. Vispār ja gribat atklātu atbildi uz kādu jautājumu, prasiet šogad Vēršiem. Ja nav bail, protams. Vērsis būs skarbs, bet taisnīgs. Vērsis nelamās ne valdību, ne OHO vadību un pasažierus. Vēris tikai pateiks. Tā pateiks, ka pēc tam gadiem atcerēsimies.

Un nu paņemam profilu klēpī un paskatāmies, kāds ir reģistrēšanās mēnesis. Aiziet!


Par Janvāra Vēršzirgiem Zirga gadā dzirdēsiet runājam tikai labu. Vai neko. Kas piešuva žaketei pogu – Vēršzirgs. Kas sacepa kotletes – Vēršzirgs. Kas salaboja krānu virtuvē – protams, Vēršzirgs. Janvāra Vēršzirgs nepieļaus iespēju arī lai OHO ārēs kāds runātu par viņu slikti. Ja tā arī notiks, tad Vēršzirgs var sabozties un dzēst  savu lietotāja profilu. Pirms suicīda runa būs tik iespaidīga, ka sekos vesels  labo vārdu birums, kas liks Vēršzirgam atplaukt un ...atgriezties, kā Vēršzirgam_ pēc godīgi krūmos nosēdētām 12 stundām.

Februāra Vēršzirgu moto šogad būs – jautā un es tev atbildēšu. Zvaigznes tieši to arī iesaka. Atķeksējieties izjautāšanas centrā un jums visu gadu būs ar ko nodarboties. Iespējams, ka tieši šādā veidā Februāra Vēršzirgs iegūs vērtīgu paziņu loku.

Marta Vēršzirgam iekšējā dziņa liks būt revolucionāram. Seksuālam revolucionāram. Viņš iegādāsies lietussargu varavīksnes krāsās un visās sadaļās aģitēs piedalīties geju un lesbiešu praidā. Un tas nekas, ka savs dzimums viņu interesē tikai tik daudz kā kopā uz futbolu vai tualeti aiziet. Galvenais revolucionēt! Nē, šis gads Marta Vēršzirgam nav kā sarkana lupata, viņš pats būs kā sarkana lupata. Un, ziniet, Marta Vēršzirgam tas patiks.

Aprīļa Vēršzirgi ar ragiem nodosies zemei. Ar patiesu prieku viņi bakstīs puķupodā arbūza sēklu un stāstīs Interešu grupās, kā jaundzimušajam stādam sokas. Ja vēlaties iekarot Aprīļa Vēršzirga sirdi, neaizmirstiet apjautāties kā klājas Arbūzam.

Maija Vēršzirgiem īpaši labi veiksies pie vecuma grupas 70-85. Iespējams tas ir saistīts ar to, ka paši noguruši no uzmanības piedzejos sev klāt gadus piecdesmit. Zvaigznes nopietni brīdina – ne visi piedzejo un sarakstes partneris, kas pozicionē sevi kā 80 gadus vecs, var arī tieši tāds izrādīties. Precizējiet vai piesūtīta jums nav mazbērna bilde savādāk attapsieties sēžot pie glāzes, kurā sarunas karstumā ir ielidojuši jūsu pielūdzēja (-as) liekie zobi.

Ja Jūnija Vēršzirgs ir Viņa, tad krāsojiet lūpas spilgti sarkanas un tonējiet acis spilgti melnas. Īpaši, ja fanojat par Krēslas sāgu. Tieši tādus vīriešus jūs šogad pievilksiet. Ja jūs esat Viņš, tad krāsojiet lūpas spilgti sarkanas un tonējiet acis spilgti melnas...vienalga netiksiet vaļā no omulīgu lauku babiņu invāzijas jūsu PK.  Zvaigznes silti iesaka vai nu ļaujieties vai novāciet no sava profila bildes, kurās stāvat pie tehnikas.

Jūlija Vēršzirgiem radīsies piepeša interese par Jaunzēlandes maoriem. Zvaigznes rekomendē pārāk neaizrauties, jo jums ir visas iespējas kļūt par „līgavu (līgavaini) pa pastu” un būt pašam izsmalcinātākajam viesim ... visā maoru ēdienkartē. Arī poētiski izsakoties.

Augusta Vēršzirgi izcelsies ar bruņinieciskumu vai aristokrātisku eleganci. Ja jūs esat aplaimots ar vēstuli, kas rakstīta paplašinātiem teikumiem un iesmaržināta ar dārgām smaržām, pilnīgi droši, ka tā ir no Augusta Vēršzirga. Viņā šogad apvienosies timurietis, džentelmenis un Sirano de Beržeraks. Gan vīriešos, gan sievietēs. Ja Vēršzirgs atradīs (un viņš visticamākais arī atradīs) kādu (-us), kas to prot novērtēt, gads būs piepildīts un veselīgs.

Septembra Vēršzirgu pavasara sākumā gaida savdabīgs teroristu uzbrukums. Nē, nebaidieties nekā nopietna. Vienkārši bariņš kolēģu nesaprotamā kārtā būs uzzinājuši jūsu OHO vārdu un sāks bombardēt jūs ar feiku profilu vēstulēm. Zvaigznes īpaši brīdina skolotājus, jo jūs šādu uzbrukumu varat saņemt no saviem skolniekiem.

Kā viens acumirklis gads paskries Oktobra Vēršzirgam. Šķiet vēl vakar trauksmainu sirdi skrējāt uz vienu aklo randiņu, kā decembrī jau nesat sava toreizējā randiņu biedra mēteli uz ķīmisko tīrītavu. Ja Oktobra Vēršzirgs nav gatavs šādam dzīves pavērsienam, zvaigznes iesaka uz pirmo randiņu šogad neaiziet.

Novembra Vēršzirga kājām šis gads būs īsts pārbaudījums. Īpaši, ja viņš ir aktīvos partnera meklējumos un skraida pa randiņiem. Vēršzirgam trāpīsies izteikti sportiski pasažieri, kuri banāla randiņa restorānā vietā liks jums lekt ar izpletni, nirt, skriet augšā uz Pēterbaznīcas torni un piedalīties maratonā.

Decembra Vēršzirgam ziemas beigās iekodīs traka muša. Poētiski izsakoties. Viņš piepeši nolems mainīt niku. Pareizāk sakot, izveidos vēl vienu, lai pārbaudītu sevis noskatīto potenciālo partneru nolūku nopietnību. Pie tam Decembra Vēršzirgs vienlaicīgi spēs saķert kaifu nolasot lekciju neuzticīgajam partnerim un reāli apvainoties, ja tas feikam nepievērš nekādu uzmanību. Tādi nu ir tie Decembra Vēršzirgi.


Turpinājumā būs par Dvīņzirgiem, Zirgvēžiem un Lauvzirgiem. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru